top of page

Veelgestelde vragen

Als onderdeel van onze klantenservice, hebben we een lijst samengesteld met veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Als je op zoek bent naar aanvullende informatie, neem dan gerust contact met ons op.

Sewing Leather

Wat is jullie retourbeleid?

Ons retourbeleid is eenvoudig en klantvriendelijk. Je hebt 14 dagen de tijd om een product te retourneren na ontvangst. Zorg ervoor dat het product in originele staat en verpakking wordt geretourneerd. Neem contact met ons op om het retourproces te starten. Houd er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent voor de kosten van de retourzending. Zodra we het product in goede staat hebben ontvangen, ontvang je binnen 14 dagen een terugbetaling. Meer informatie en eventuele uitzonderingen kun je vinden in Artikel 6 - Herroepingsrecht in onze Algemene Voorwaarden.

Leather workshop

Hebben jullie ook cadeaukaarten?

Wij bieden cadeaukaarten aan in elk gewenst bedrag. Deze zijn verkrijgbaar in onze winkel of op aanvraag via onze webshop.

Stuur ons een bericht of neem contact met ons op. 

Leather Belts

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

We bieden verschillende manieren om te betalen. Je kunt betalen met een creditcard zoals Visa, Mastercard of American Express. Ook accepteren we debitcards zoals Maestro, Visa Debit en Mastercard Debit. Als je een PayPal-account hebt, kun je daarmee betalen. Daarnaast kun je betalen via een bankoverschrijving. Afhankelijk van je regio kun je mogelijk ook betalen met digitale portemonnees zoals Apple Pay of Google Pay. Tijdens het afrekenen kun je zien welke betalingsmethoden beschikbaar zijn voor jou.

bottom of page